Group: Admin
Member No.: 1
Status: Offline
Puteti posta aici comentariile voastre legate de seria Beautiful Voices.
Va multumesc!
--------------------
I don't intend to compete with any other DJs, so please: DON'T VOTE ME ON ANY DJ LIST! Instead please offer your appreciation to all the artists found in my sets. Support them by buying their products and voting for them on those DJ lists!
Group: Members
Member No.: 615
QUOTE (MDB @ Nov 13 2007, 06:51 PM)
Puteti posta aici comentariile voastre legate de seria Beautiful Voices.
Va multumesc!
Pentru mine, Beautiful Voices reprezinta revelatia anului 2007 in materie de muzica..Si faptul ca se poate asculta pe Digitally Imported ne arata cat de bine e gandita, structurata si simtita intreaga serie. Ma bucur ca si noi romanii putem face lucruri de genul asta... Felicitari, MDB :-) DON`T STOP!
He, He,
Tocmai s-a spart gheata!
Mersi mult pentru acest prim mesaj in forumul "romanesc"
Sunt placut surprins sa vad ca BV a avut un asemenea impact pozitiv in ceea ce te priveste, cat despre mine, ma simt de-a dreptul flatat de faptul ca ai considerat acest lucru drept revelatia anului. Am sa incerc sa pastrez standardele si pentru urmatoarele proiecte.
--------------------
I don't intend to compete with any other DJs, so please: DON'T VOTE ME ON ANY DJ LIST! Instead please offer your appreciation to all the artists found in my sets. Support them by buying their products and voting for them on those DJ lists!
Member No.: 448
...he he...putin spus revelatie.... se prevede o explozie de tot mai multi fani pentru tine MDB...anul 2008 iti va aduce un mare succes...!!! te vad unul din acei top DJ trance - chillout iti doresc cat mai mult timp liber pentru pasiunea ta.
QUOTE (limit223 @ Dec 19 2007, 08:16 AM)
...he he...putin spus revelatie.... se prevede o explozie de tot mai multi fani pentru tine MDB...anul 2008 iti va aduce un mare succes...!!! te vad unul din acei top DJ trance - chillout iti doresc cat mai mult timp liber pentru pasiunea ta.
semnat: o clarvazatoare
Iti multumesc pentru aprecieri, m-as multumi si fara explozia de fani, doar sa am timp suficient, macar jumatate din cat as avea nevoie ptr toate proiectele. Hm, cel mai mare inamic... timpul!
Ma pregatesc de mai bine de trei luni sa lansez emisiunea si in versiunea ptr radiourile de la noi, dar se pare ca nici eu dar nici colaboratorii la care am apelat ptr seturile de jingle-uri nu avem timp suficient, si asa ca o tot amanam. Poate voi reusi prin februarie sa ma ocup si de asta...
Iar fanii... (nici n-as vrea sa-i numesc asa) nu trebuie sa fie neaparat multi ci "de calitate". Am nevoie de "ascultatori" nu de fani, pe care sa nu-i intereseze nici poza mea, nici linkuri stupide gen "votati-ma in DJ list" ci sa simta ca fiecare set in parte le transmite "ceva" si acel "ceva" sa-i determine sa revina si ptr urmatorul episod...
Pana una alta, iti doresc sarbatori fericite! Eu unul de-abia astept...sa ma odihnesc de craciun!
Group: Supreme Members
Member No.: 811
Sincer, fara exagerari, seturile tale si pasiunea ta pentru acest gen de muzica apartin fenomenelor rare si miraculoase, eterne, gen stelele calatoare. Magnifice, ne ofera un spectacol unic, si ni le reamintim mereu cand privim cerul.
Pentru mine nu exista nimic mai pretios si mai important decat muzica de calitate: CHILLOUT.
Mersi ptr. aprecieri! sper sa pot oferi mai multe surprize incepand cu luna martie, ce-i drept am cam multe de facut si totusi am 6 noi seturi in lucru, deocamdata cumpar si selectez piesele, totul e sa am si timp ptr. a mixa cateva cat mai curand.
--------------------
Member No.: 929
in primul rand felicitari pt muzica ta,e fenomenala. best album dupa parerea mea e beautiful voices 3. de o luna parca am innebunit numai asta ascult:). inca o data felicitari esti tare
Member No.: 1076
Salut,
Multumim foarte mult pentru aceste mixaje de exceptie! O muzica cu adevarat buna, de cand am descoperit Beautiful voices numai asta ascult toata ziua si nu ma pot satura nicicum Pentru mine a fost revelatia anului 2008 in materie de muzica gratie DI fm unde le-am auzit prima data. Surpriza a fost si mai mare cand am descoperit ca sunt facute de un roman. Felicitari si cat mai multe mixaje in continuare!
Member No.: 1253
omule...jos palaria in fata ta. De mult prea multa vreme nu am ascultat ceva si sa simt fiori pe sira spinarii. multumesc mult pentru niste seturi care reusesc sa'mi mangaie timpanele asa de bine intr-adeva o pot numi si eu revelatia anului
Member No.: 1378
deci BV 038 m-a lasat masca...in general nu ascult f des chillout dar se intampla ca in azi (17.11 ) ascultam DI.fm si am nimerit tracklistul de la inceput....m-a lasat :X 8->
ps: mdb tata, daca ai nevoie de poze and stuff, zi...am putea incerca una alta;)
Member No.: 811
Salut MDB!
Lucrez la un proiect la care visam de foarte mult timp, si anume intrarea in industria filmului romanesc.
Iar datorita siteului tau, am reusit sa ascult cele mai bune melodii. De aceea, vreau ca anumite trackuri sa fie folosite in coloana sonora a filmului.
Ma refer la Schiller si Sunlounger, DJ Shah. Stiu ca trebuiesc licente pt asa ceva. Daca ma poti ajuta cu mai multe detalii ori cum sa iau legatura cu ei in acest sens, ti-as fi tare recunoscator!
Member No.: 1446
hehe , bine v-am gasit MDB , you rock dude ! Datorita seturilor tale m-am apucat de facut muzica chill-out Daca vrei sa iti trimit ceva melodii , sa ne promovezi si pe noi , just give a PM
Member No.: 1505
Aflu cu mandrie ca esti roman... Urcasesi demult in topul preferintelor mele si ma intrebam de unde stiai atatea despre Michael Cretu. Am aflat si raspunsul...
Sanatate si putere de munca!
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)